Suruç Katliamı / Suruç katliamı ve kötülüğün iki yüzü bugün, 20 temmuz 2015'te yaşanan kötülüğün 6.

Suruç Katliamı / Suruç katliamı ve kötülüğün iki yüzü bugün, 20 temmuz 2015'te yaşanan kötülüğün 6.. Suruç i̇çi̇n adalet herkes i̇çi̇n adalet. Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. Yapılan açıklamada raporun 550 milletvekiline de ulaştırılacağı belirtildi. Kadıköy halitağa'da bir araya gelen kitle, faşizme karşı omuz omuza sloganları attı. Suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler anılıyor:

Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. 33 kişinin öldürüldüğü suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler, katliamın 6'ncı senesinde de anıldı. 16 temmuz cuma 2021 saat: Türkiye, kürdistan ve avrupa kentlerinde yapılacak eylem ve etkinliklerle. Suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler anılıyor:

2015 Ten 2020 Ye Bir Adalet Mucadelesi Suruc Katliami Evrim Kepenek Bianet
2015 Ten 2020 Ye Bir Adalet Mucadelesi Suruc Katliami Evrim Kepenek Bianet from bianet.org
Anmada suruç aileleri i̇nisiyatifi adına konuşan yalçın demir, yapılan saldırıdan sonra bir kürt annenin şu ifadesi açıkça ortaya koyuyordu; Mesela davutoğlu'nun seslenişi, açıklamaları var. Sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun çağrısıyla, kobane'deki savaşın ardından şehrin yeniden inşaası için çeşitli kentlerden suruç'a gelen 33 devrimci ve sosyalist gencin işi̇d'in bombalı saldırısıyla katledilişinin 6. Kadıköy halitağa'da bir araya gelen kitle, faşizme karşı omuz omuza sloganları attı. Ayında i̇stanbul kadıköy'deki halitağa caddesi'nde oturma eylemi düzenlendi. Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi. Suruç katliamı'nın 3'üncü yıl dönümünde hayatını kaybeden 33 kişi düzenlenen törenlerle anıldı. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72.

33 kişinin öldürüldüğü suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler, katliamın 6'ncı senesinde de anıldı.

Türkiye, kürdistan ve avrupa kentlerinde yapılacak eylem ve etkinliklerle. Suruç i̇çi̇n adalet herkes i̇çi̇n adalet. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Basına suruç katliamı'na bombayı temin eden kişi olarak lanse edildi. Anmada patlama noktasına hayatını kaybedenlerin anısına karanfiller ve oyuncaklar. Dosyaya baktığınızda sadece giden gelen evraklar var. Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi. Düş yolcularının mezar başlarında anmalar yapılacak, birçok kentte eylem düzenlenecek. Urfa suruç 'ta 20 temmuz 2015'te işi̇d'in bombalı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 33 kişinin yıl dönümünde patlamanın gerçekleştiği alanda anma gerçekleştirildi. Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. Suruç katliamı ve kötülüğün iki yüzü bugün, 20 temmuz 2015'te yaşanan kötülüğün 6. 16 temmuz cuma 2021 saat: Tarihinde , haber merkezi | 23 views | 75dk.

Türk suruç katliamı nasıl söylerim? Çiğli emek barış ve demokrasi güçleri, suruç katliamı'nda ölenleri anarak adalet istedi. Basına suruç katliamı'na bombayı temin eden kişi olarak lanse edildi. Katliama ilişkin soruşturma dosyasına saldırıdan üç gün sonra dosya içindeki belgelerin incelenmesinin soruşturmanın amacını tehlikeye düşüreceği gerekçesiyle gizlilik kararı getirildi, iddianame de ancak 18 ay geçtikten sonra hazırlandı. En basit talebimiz bildiklerini anlatması ama bu talebimiz bile reddediliyor.

Suruc Anmalarina Yonelik Polis Saldirisi Protesto Edildi Suruc Katliami Demek Isid Ve Onu Destekleyenler Demektir Halklarin Demokratik Partisi
Suruc Anmalarina Yonelik Polis Saldirisi Protesto Edildi Suruc Katliami Demek Isid Ve Onu Destekleyenler Demektir Halklarin Demokratik Partisi from www.hdp.org.tr
Her yıl olduğu gibi 33'ler bu yıl da yapılacak eylem ve etkinliklerle anılacak. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Şanlıurfa''nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015 tarihinde kobani''nin yeniden inşası için bir araya gelen topluluğa intihar. Gündoğdu meydanı'nda bir araya gelen gençlik örgütleri ise suruç için adalet sergisi düzenledi. Suruç i̇çi̇n adalet herkes i̇çi̇n adalet. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. Suruç'ta 20 temmuz 2015 tarihinde 33 kişinin hayatını kaybettiği, 150'den fazla kişinin yaralandığı canlı. Eylemde suruç için adalet, cumartesi anneleri için adalet, şenyaşarlar için adalet ve deniz poyraz için adalet pankartları ve dövizleri taşındı.

Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor.

Şanlıurfa''nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015 tarihinde kobani''nin yeniden inşası için bir araya gelen topluluğa intihar. Biz bu bombalara alışıktık ama onlar bizim misafirlerimizdi onların ailelerine bizler ne diyeceğiz. Yılında suruç aileleri tarafından oturma eylemi gerçekleştirildi. Alanda katliamda yaşamını yitirenlerin fotoğraflarının bulunduğu pankart ve dövizler açıldı. Suruç katliamı için 1 ses telaffuz suruç katliamı telaffuz, 12 cümleler ve daha fazlası. Patlamada ilk belirlemelere göre 32 kişi öldü, 100'ün üzerinde vatandaş. Suruç katliamı ve ankara katliamı gibi katliamlar, esasında bir birim tarafından yapıldı ve bu birimin türkiye'de mi̇t tarafından yönlendirildiği yönünde açıklamalar var. 33 kişinin öldürüldüğü suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler, katliamın 6'ncı senesinde de anıldı. Anmada patlama noktasına hayatını kaybedenlerin anısına karanfiller ve oyuncaklar. Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi. 20 temmuz 2015'te, sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun (sgdf) çağrısıyla, kobanê'ye oyuncak ve insani yardım malzemeleri götürmek için suruç'ta olan 300 genç, konakladıkları amara kültür merkezi'nde basın açıklaması yaptıkları sırada intihar saldırısı gerçekleşti. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. Suruç i̇çi̇n adalet herkes i̇çi̇n adalet.

Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. Her yıl olduğu gibi 33'ler bu yıl da yapılacak eylem ve etkinliklerle anılacak. Gündoğdu meydanı'nda bir araya gelen gençlik örgütleri ise suruç için adalet sergisi düzenledi. Yaşamını yitirenler için mezarları başında anma etkinliği düzenlendi. Eylemde suruç için adalet, cumartesi anneleri için adalet, şenyaşarlar için adalet ve deniz poyraz için adalet pankartları ve dövizleri taşındı.

Suruc Katliami Anmasina Mudahale Bianet
Suruc Katliami Anmasina Mudahale Bianet from m.bianet.org
Patlamada ilk belirlemelere göre 32 kişi öldü, 100'ün üzerinde vatandaş. Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. Suruç'ta 20 temmuz 2015 tarihinde 33 kişinin hayatını kaybettiği, 150'den fazla kişinin yaralandığı canlı. Alanda katliamda yaşamını yitirenlerin fotoğraflarının bulunduğu pankart ve dövizler açıldı. Anmada suruç aileleri i̇nisiyatifi adına konuşan yalçın demir, yapılan saldırıdan sonra bir kürt annenin şu ifadesi açıkça ortaya koyuyordu; Suruç i̇çi̇n adalet herkes i̇çi̇n adalet. Suruç katliamı ve kötülüğün iki yüzü bugün, 20 temmuz 2015'te yaşanan kötülüğün 6. Düş yolcularının mezar başlarında anmalar yapılacak, birçok kentte eylem düzenlenecek.

Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi.

Çiğli emek barış ve demokrasi güçleri, suruç katliamı'nda ölenleri anarak adalet istedi. Eylemde suruç için adalet, cumartesi anneleri için adalet, şenyaşarlar için adalet ve deniz poyraz için adalet pankartları ve dövizleri taşındı. Her yıl olduğu gibi 33'ler bu yıl da yapılacak eylem ve etkinliklerle anılacak. En basit talebimiz bildiklerini anlatması ama bu talebimiz bile reddediliyor. Suruç katliamı ve ankara katliamı gibi katliamlar, esasında bir birim tarafından yapıldı ve bu birimin türkiye'de mi̇t tarafından yönlendirildiği yönünde açıklamalar var. 33 kişinin öldürüldüğü suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler, katliamın 6'ncı senesinde de anıldı. Alanda katliamda yaşamını yitirenlerin fotoğraflarının bulunduğu pankart ve dövizler açıldı. Dosyaya baktığınızda sadece giden gelen evraklar var. Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi. Suruç katliamı'nın 3'üncü yıl dönümünde hayatını kaybeden 33 kişi düzenlenen törenlerle anıldı. Anmada suruç aileleri i̇nisiyatifi adına konuşan yalçın demir, yapılan saldırıdan sonra bir kürt annenin şu ifadesi açıkça ortaya koyuyordu; Suruç aileleri i̇nisiyatifi, suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler için her ay düzenledikleri adalet nöbeti'nin 70'incisini kadıköy halitağa caddesi'nde gerçekleştirerek, adalet talebini yineledi. Türk suruç katliamı nasıl söylerim?

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama